+31 (0) 598 361 761 info@pompenverhuur.nl

Projecten

Op deze pagina ziet u een aantal projecten waar Buitenkamp B.V. voor een oplossing heeft gezorgd.

Van Hattum en Blankevoort, project RWZI Echten - juni/juli 2019

De bestaande rioolwaterzuiveringsinstallatie moest gerenoveerd worden, dus moest het binnenkomende ongezuiverde rioolwater omgeleid worden. We hebben 7 pompen geplaatst met een gezamenlijke capaciteit van 4500 m3/u. De uitdaging zat hem in het feit dat het aangeboden rioolwater verdeeld moest worden over 3 secties op de rioolwaterzuivering, maar dat is goed gelukt.

BAM Infra-project Qsil Winschoten - juni/juli 2019

De aannemer in dit project moest het bestaande leidingtracé aanpassen. Daarom kwam er een tijdelijke installatie om het proces- en koelwater te verzorgen. Er stonden 4 pompen met een capaciteit van 300 m3 aanvoer en 300 m3 afvoer van koelwater. In totaal is er ruim 400 meter leiding gelegd met diverse hulpstukken.

Waterschap Hunze en Aa’s, diverse gemalen - juli/aug 2019

Om ervoor te zorgen dat er voldoende water beschikbaar was voor industrie en boeren, zijn er op 3 plaatsen in de provincie Groningen extra pompen geplaatst:

  • Veendam: 7200 m3.u door 2 diesel-aangedreven pompen, inclusief leidingen en hulpstukken.
  • Musselkanaal: 5000 m3/u door 2 elektrische pompen, aangedreven door aggregaat en frequentieregelaars.
  • Ter Apelkanaal: 3600 m3/u door 1 diesel-aangedreven pomp, inclusief leidingen en hulpstukken.

Nouryon Delfzijl - april/juli 2019

Voor het uitvoeren van werkzaamheden tijdens een geplande stop, hebben we op diverse locaties bij deze klant de nodige leidingen aangelegd in de bestaande installatie. In totaal is hier ruim 300 meter leiding gelegd, in diverse diameters en met de nodige hulpstukken.